Home

Een liefdevol afscheid

Vanaf 10 november 2016 zijn wij officieel geopend en zijn we u zo goed mogelijk van dienst.

Uw huisdier maakt deel uit van uw leven en uw gezin. Maar u weet dat het moment zal komen dat u afscheid moet nemen van uw kameraadje. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun geliefde huisdier na overlijden te laten cremeren. Een respectvol afscheid doet recht aan de liefde voor uw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt.

Dierenuitvaartcentrum Breda is een samenwerking tussen het Dierenopvangcentrum Breda en Majesta Uitvaartzorg voor dieren. Een samenwerking die gebaseerd is op onze gemeenschappelijke liefde en respect voor dieren.

Op deze website vertellen wij u over de service die ons dierenuitvaartcentrum u kan bieden. Ook vind u er veel nuttige informatie die voor u, als eigenaar van een huisdier, van belang kan zijn. Want als het moment daar is, dat u afscheid moet nemen, dan is het prettig dat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Zo krijgt u achteraf geen spijt.

Wij bieden verschillende opties om een crematie van uw huisdier te kiezen die niet alleen bij u en uw huisdier past, maar ook bij het budget dat u in gedachten hebt. Bijzondere wensen kunt u altijd bespreken met een van onze medewerkers.

Als onderdeel van Majesta hebben wij ook de beschikking over ons “eigen” paardencrematorium in Rotterdam en kunnen we uw overleden paard of pony in heel Nederland laten ophalen door de eigen vervoerservice van het paardencrematorium. Op deze website vindt u daarom ook informatie over het cremeren van uw paard of pony.

En welke optie u ook kiest: bij Dierenuitvaartcentrum Breda worden alle overleden dieren met evenveel respect behandeld! Onze dienstverlening kenmerkt zich door de combinatie van persoonlijke aandacht en professionaliteit.

Mocht u nog vragen hebben, schroomt u dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord.


Maatregelen Coronavirus 

In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt de maatregelen voor uw en onze gezondheid aan te scherpen.
Wij blijven ons primair inzetten om u te helpen en ondersteunen bij het verlies van uw geliefde huisdier en de uitvaartzorg daarvoor.
In principe zijn al onze vestigingen geopend, zij het met mogelijk aangepaste openingstijden.


Voor al onze vestigingen vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  • Maak altijd vooraf een telefonische afspraak;
  • Kom a.u.b. met maximaal 2 personen naar het dierencrematorium of -uitvaartcentrum;
  • Houd een afstand van minimaal 1,5 meter aan;
  • Kom niet naar ons als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft of als u in een risicogebied bent geweest;
  • Wij plannen niet meer dan één afspraak tegelijkertijd en proberen de afspraken zo goed mogelijk te spreiden;
  • Het kan zijn dat u gevraagd wordt buiten of in de auto even te blijven wachten;
  • Wij vragen u hygiënerichtlijnen van het RIVM strikt te volgen waaronder geen handen schudden, afstand bewaren, handen wassen etc;
  • Betalingen kunnen alleen per PIN geschieden.

Voor informatie of het Coronavirus gevaarlijk is voor huisdieren verwijzen wij u naar het artikel op www.dierenzorggids.nl

Wij rekenen op uw begrip en hopen dat deze situatie snel onder controle is.

alvast bedankt,

team
Dierenuitvaartcentrum Majesta Breda