Home

Welkom op de website van Dierenuitvaartcentrum Breda

Uw huisdier maakt deel uit van uw leven en uw gezin. Maar u weet dat het moment zal komen dat u afscheid moet nemen van uw kameraadje. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun geliefde huisdier na overlijden te laten cremeren. Een respectvol afscheid doet recht aan de liefde voor uw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt.

Dierenuitvaartcentrum Breda is een samenwerking tussen het Dierenopvangcentrum Breda en Majesta Uitvaartzorg voor dieren. Een samenwerking die gebaseerd is op onze gemeenschappelijke liefde en respect voor dieren.

Op deze website vertellen wij u over de service die ons dierenuitvaartcentrum u kan bieden. Ook vind u er veel nuttige informatie die voor u, als eigenaar van een huisdier, van belang kan zijn. Want als het moment daar is, dat u afscheid moet nemen, dan is het prettig dat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Zo krijgt u achteraf geen spijt.

Wij bieden verschillende opties om een crematie van uw huisdier te kiezen die niet alleen bij u en uw huisdier past, maar ook bij het budget dat u in gedachten hebt. Bijzondere wensen kunt u altijd bespreken met een van onze medewerkers.

Als onderdeel van Majesta hebben wij ook de beschikking over ons “eigen” paardencrematorium in Rotterdam en kunnen we uw overleden paard of pony in heel Nederland laten ophalen door de eigen vervoerservice van het paardencrematorium. Op deze website vindt u daarom ook informatie over het cremeren van uw paard of pony.

En welke optie u ook kiest: bij Dierenuitvaartcentrum Breda worden alle overleden dieren met evenveel respect behandeld! Onze dienstverlening kenmerkt zich door de combinatie van persoonlijke aandacht en professionaliteit.

Mocht u nog vragen hebben, schroomt u dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord.


 

Maatregelen Coronavirus 

In verband met het Coronavirus (COVID-19) kunnen wij u op dit moment helaas alleen ontvangen bij Dierencrematorium Roosendaal.

Ons telefoonnummer komt daar uit en we staan u graag te woord om een afspraak te maken of om u verder te informeren. U kunt uw huisdier daar -op afspraak- ook zelf brengen.

Excuses voor het ongemak,

team
Dierenuitvaartcentrum Majesta Breda